Hemsk vecka!

Efter en kaosjobbig vecka hoppas jag nu att det ska bli en lugn kväll och mysa ner med min lilla i soffan och ha tjejkväll och kolla på melodifestivalen! Hejja Ralf!!! Å lite hejja på Ulrik med så Snuttan blir nöjd ;)
Fattar inte hur mycket som kan hända under en vecka egentligen...
I måndags blödda Ossi näsblod, bland de värsta jag sett. Det var blod över allt å han var jätteledsen. Det höll på i nästan 3½ timme och sedan var han helts lut i ett dygn efteråt. Inte nog med det utan när Christoffer skulle åka till jobbet startade inte min bil. Stendöd! Som tur är kom världens bästa svärfar och skjutsade runt på barn till dagis och Christoffer till jobb osv...
På tisdag fick vi igång bilen igen dock med en fin faktura...
I onsdags bröt magsjukan ut på jobbet och jag har torkat och trösta magsjuka barn så har bara gått å väntat på att det ska bruta ut på mig med men hittills verkar jag vara imun.
I torsdags tvärstannade Christoffers bil så även den fick ta sig en tur till verkstan. Även den kom hem med en fin faktura...
I fredags när jag ska åka hem från jobbet dör min bil igen så ytterligare några kronor gick till bilen...Denna veckan måste verkstan gå riktigt plus! Inte nog med det utan det veckan avslutas med det jobbigaste... Efter vi varit på bion igår kväll fick Christoffer ett samtal han fasat för länge.
Krama om varandar en extra gång varje dag!!

Falsk marknadsföring

Nu äntligen är det bokat!!! Den 25 mars ska jag få boobs igen. Det blir den lilla turen till Falköping kosmetisk kirurgi som jag länge velat göra!
Tycker egentligen inte att andra har med det att göra men samtidigt är det inget jag skäms över. Å till sommaren kommer det ju synas när man har bikini i alla fall så då kan jag lika väl säga det nu istället så slipper folk viska och ha sig som alla alltid gör i Hjo ändå. Så kan de få viska om något annat istället.
Jag ska inte göra några gigantiska Dolly Parton utan jag vill bara se ut som jag gör nu med min specialbh på mig, fast utan den bhn då...
Som någon kommenterade sist när jag gjorde ett inlägg om detta så har jag sysslat med falsk marknadsföring sedan jag ammat klart Ossian. (Den funkade ju bevisligen på Christoffer)
Många kommer säkert tycka att jag e helknäpp! Det hade jag troligtvis också gjort om jag inte visste allt. Oj vad jag har idiotförklarat människor som lägger massa pengar på att operera sig... Å framförallt 18åriga tjejer som inte förstår bättre än att kroppen kommer ändra sig många gånger till med graviditeter osv. Men med det faktum att jag inte kommer att var gravid mer kan jag ställa mig brevid min egen idiotförklaring lite och faktiskt operera mig! Så de så!
Många är ju vana vid att se mig som på kortet ovan. Efter operation kommer det inte synas någon skillnad med kläder på eftersom jag inte vill ha större än så. Men tänkte bjuda på en bild utan den specialbhn också så kan ni se skillnaden och kanske att någon kan få en liten mer förståelse... För de kan jag väl säga själv att hade någon sett ut som på kortet ovan och den hade sagt till mig att den skulle göra ilägg så hade jag tyckt den va helknäpp...