Hur fan kan detta gå igenom besiktningen av lägenheten???

Här kommer nu ett axplock av hur våran nya lägenhet ser ut. Har försökt fota men det är svårt att få bilder där allt syns. Ska också tillägga att detta alltså är en hyresrätt där hyresvärden besiktigat efter att förra hyresgästen flyttat ut och han har godkänt detta!
Skitigt som ...
Droppar flöt från taket, i badrummet! Hur kan man få så flötigt i badrummet???
Kaklet i badrummet är lika flötigt!
Spisen är vidrig,
det har runnit någor brunt under fönstret,
bakom alla element är det gör dammigt
Altanen är full med brädor och skräp,
väggen i Tyras rum är flötig samt sprickor i skarven mellan tak/vägg och taket är jätteskitigt
det är mögel i taket i badrummet
fullt med flugskit i taklampan
skåpsdörrar hänger på trekvart
brun äcklig sörja under tvättstället i badrummet
mm mm
 
Dela gärna detta inlägg... Tänker inte acceptera att de ser ut så här... Kan ju inte flytta in i något sånt äckligt med barnen och dessutom inte när det är mögel!!!
 

Mest snuskigt skitiga lägenheten jag sett...

I dag var det dags att hämta nyckeln till nya lägenheten. Hade laddat bilen med första lasset och svärmor var med och skulle hjälpa till. Kommer in i lägenheten och det är inte städat ett skit! Å dessutom var den snuskigt äckligt skitig! Droppar flöt från taken, på väggarna har det runnit brunt, badrummet är flötigt, på golven är det brunt kladdigt, spisen är så ingrodd äcklig, mm mm!
Inte nog med det så är låskolven i ytterdörren fel så det tar ca 15 minuter att låsa upp dörren, hanstaget hänger på tre kvarten. Skåpstommen till ett köksskåp är trasgit så skåpsluckan hänger i en skruv.
Element hänger på sne, Tyras tak är brunsvart och väggen i Tyras rum är helt flötig!
Så jäkla sunkigt!
Å vi som skulle tapetserat och börjat att flytta i helgen... Nu får vi avvakta tills vi fått tag på hyresvärden som ska fixa målare och städfirma... Hade ju tänkt ha de mesta klart till onsdag när barnen kommer hem!
Så jävla ledsen och förbannad!