Jenny


Å vad jag är glad!!! Fick ett så roligt meddelande i dag! Min goa Jenny är luciakandidat för Skövde!! Hon är så oerört fin och sjunger underbart så det kom inte som någon överraskning att hon blivit utvald ;) Hon sjöng på vårt bröllop och även Ossians dop. Hon är så jäkla duktig!!!
Så alla ni som har SLA, rösta gärna på Jenny. Eller om ni inte alls bryr er att rösta spara gärna röstlapparna till mig så kan jag gärna ta dem!

Lek & buslandet


I går var vi på lek & buslandet i Örebro! Ett jättefint lekland men alldeles för stort för att vara där själv med två små barn! Hade de varit större och "hittat tillbaka" själva hade det varit en sak men i alla dessa labyrinter och tunnlar blev det svettigt! ;) Å min största mardröm är verkligen att någon av barnen skulle komma bort och hamna i fel händer! Usch vill inte ens tänka tanken! Byter genast ämne!!!
Roligt hade vi i alla fall! Hade bestämt lekdate med Camilla och hennes familj (våra sambos på "bloggbussen" i våras) och det var så jäkla kul att ses igen!!! Måste bli snart igen!!!