Familjesituationen...

Har ju som jag nämt innan en lite halvrörig familjesituation. I skrivande stund är det dryga 2½ år sedan jag sist pratade med min biologiska pappa. I dag när jag var på Maxi mötte jag hans fru. Henne har jag bara träffat någon enstaka gång. De träffades strax innan vi sa upp kontakten och de har nu gift sig under de här 2 ½ åren. Kändes väldigt konstigt att inte veta vad man ska göra när man möter sin biologiska pappas fru. Det blev så att vi mötte varandras blickar tittade åt varsitt håll och gick förbi varandra... Låter säkert jättekonstigt för er som inte vet allt som hänt under åren.

IKEA =)
Jag har en knäpp ide om att jag någon gång i mitt liv ska ha handlat på alla IKEA varuhus i Sverige. Kom på detta i söndags när jag var på IKEA nr 1, Älmhult. Har varit på massa olika IKEA varuhus redan men kommer inte ihåg vilket som var vilket så det räknas inte... Men de som är avprickade nu är Älmhult, Jönköping och Örebro! Någon som vet att de varit med mig på något annat IKEA varuhus???

Skärpning

I juli ska Patricia Axelsson skärpa sig! Har gått upp alldeles för mycket i vikt och nu är det bra. Fr.o.m nu ska jag ge de 100% i minst en månad. Ska ut och gå varje morgon (om det inte spöregnar) Ingen cola, inget godis och chips och inget onödigt socker i t.e.x te. Tror att min stora last är socker...  + att jag nästan aldrig motionerar längre. Kommer att behöva MASSSSSA stöttning men det ska gå!
Ska bli spännande att se om det gör någon skillnad. INGET GODIS OCH SÅNT + MER MOTION!

HJÄLP MIG NU!!!