Underbara barn!


Hur roligt är det att vakna upp och titta ut på detta??? Känns ju nästan som om det redan är vinter! -5grader och frost i gräset...
I dag var det sopplunch, precis som det brukar på torsdagar. Tyra hade längtat så efter att få leka med Måns. De är så goa! Så mysigt med två så lika barn som leker så bra tillsammans och de är "jämnstarka". Ingen bestämmer över den andra utan de är så lika! De pusslade, spelade spel, busade, läste böcker mm mm. Å ingen får sitta emellan dem! På sångstunden och vid maten skulle de absolut sitta brevis varandra!

Ossian fick också tag i en bok i dag. han läste väl inte så mycket i den utan han bet mest på den. (precis som på allt annat)

Han är så oerhört fin våran lille! Så liten och go! :)

Verkar som om småsyskonen också har hittat varandra :) Ossian och Milo läser bok tillsammans! Två små grabbar som det bara skiljer två veckor på!

I går glömde jag ju att skriva om vårat besök på KSS. Vi hade blivit bjudna för att få lite mer information om vad som gick fel. Alla tester och mätningar var bra förutom den sista viktskattningen (den 15/3) på lillPlupp. Enligt den skulle han vägt 1804gr och i deras papper stod det (-40%) och det frågade jag vad det betydde. Det var att han enligt den viktskattningen vägde 40% för lite mot det "ultimata". Så om han enligt deras mätningar hade vägt 40% mer hade jag fått föda honom normalt. Alltså ca 2500gr och han vägde ju 2435... Känns så där... Läkaren var riktigt bra och förklarade varför det blev som det blev och han höll med mig om att de hade mätt fel, samt varför det blivit fel och att det inte hade behövt bli snitt... Men men... Nu blev det tyvärr så, emn jag hoppas att det kan hjälpa någon annan som är i samma situation.

Städfirma!

Hatar att städa, har ringt runt till lite städfirmor istället! Det är ju inte ens dyrt nu med RUT. Kan lägga den tiden på mina små istället. Är riktigt sugen på det alltså!!! Tåls verkligen att fundera på! :)