Martin och Freddan

Någon som tittar på "Sveriges värsta bilförare"? Hade de inte varit för dessa bröder hade jag inte kollat men jag tycker de är så jäkla sköna! Undras just om de laddat ner någon ny app som gör att de kör bättre i kväll? ;)
Martin och Freddan. Foto: TV4

Full fart!

Här är det full fart! Har nyss kommit hem från Hjo där det bjöds på lek, bus och god soppa på arken! Hjobor med små barn som missat arken, kan verkligen rekommendera ett besök!!!
Efter arken "råkade" bilen stanna utanför Hem och Hobby. Hade sett något på deras facebook sida jag ville ha menn glömde helt av vad det var när jag var där... TYPISKT! Å givetvis kom jag på det direkt när jag kom hem! De hade någon snygg plåtlåda som man kunde ha mediciner i. En sån ville jag ha till husvagnen till alla mediciner vi släpar med oss. Får ta en sväng någon annan dag och se om det finns någon kvar! Nu sk adet lagas middag och sedan blir det familjegympan i Korsberga! Som sagt full fart och dagarna går i ett... Om 1½ vecka ska vi ha husvisning igen och vi har en STOOR trädgård jag vill snygga till innan dess! Hoppas på bra väder så man kan få fart!!!Är ni Buzzadorer?
Jag ska nu få testa Nestles Frutti Smothie! Ska bli riktigt spännande. Har bara hunnit hämta paketet än...

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så kan du också registrera dig! 
 

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken.

Träning

Fasen vilka snälla människor det finns! Det är nog "vichanmentaliteten" ;) Här ställs det upp för grannarna, man handlar åt varandra, kör varandras barn till förskolan mm mm Underbart! Å nu har jag dessutom fått låna en crosstrainer så jag kan träna när Fredrik åker iväg på jobb! Tack så hemskt mycket!!! Inte bara jag trampar utan Tyra tycker det är jättekul och kommentaren "nu måste jag träna lite" kommer titt som tätt!