Shopping shopping shopping

Har shoppat loss nu i tre dagar! Har levt på existensminimum över sommaren eftersom den där j***a a-kassan alltid strular. Så har ännu inte fått mina pengar för juni och heller inte för juli... Men nu kom semesterersättningen från jobbet och då var jag tvungen att shoppa ikapp lite. Mestadels presenter till Tyra som jag ännu inte vågar visa här ifall om att men har även fyllt på barnens garderober lite å laddat upp för skolstart/förskolestart med ytterkläder osv. Har köpt helt nytt sett till Tyra och jag hoppas hon tycker det är lika snyggt som jag. Har ännu inte vågar ta bort lapparna på dem ifall hon vill byta.
Händer inte allt för ofta, men jag har faktiskt för en gångs skull handlat till mig själv också! En "pilottunika" blev det på rean för hela 49 kr!
Har även köpt en så söt bok "Piraten blir storebror" som jag ska ge bort till en liten pirat som just sa bli storebror. Å för att ytterligare poängtera, nej det är inte Ossi som ska bli storebror. JAG KAN INTE BLI GRAVID! En gång för alla, PUNKT!
 
 

Sista semesterveckan med de små...

Då va sista semesterveckan med våra små älsklingar slut :( Den har mestadels spenderats i vattnet, förutom när det gäller Ossian då... Han har mest suttit på Tyras rocka och varit med på vattnet utan att nudda vattnet.. Badkrukan ;)
I går åkte de till Fredrik och i dag började storta älsklingen att jobba. Nästa vecka när de kommer hem har vi ledig helg med fullt upp med flera kalas och sedan börjar jag att jobba på måndagen... Kommer ju dock bli en rätt ok start ändå. Barnen får en extra ledig vecka och jag jobbar bara en vecka för att sedan ha en till vecka semester och kunna ha en bra inskolning på nya förskolan/fritids.

Semester

Semester innebär tydligen också mycket mindre bloggande. Det är ju en helt underbar sommar och jag tänker då inte sitta inne vid datorn ;) Passar dock på nu när övriga i familjen sover.Har kanske inte så mycket spännande att skriva heller. BAD BAD BAD! Fast jag klagar inte! Det är ju helt underbart! Har spenderat senaste veckan vid poolen/vättern! Kan ju inte bli bättre när barnen är hemma! Mys, bad, spel, axevalla, fiske, glass och lite grill!
 
Flytten är nu helt klar! Allt som skulle fixas är nu klart och nycklarna till gamla lägenheten är nu överlämnade! Hade planerat att nu till helgen flyttstäda, men det slapp jag. De som skulle ha vår gamla lgh fick istället tillgång redan förra helgen istället för 1/8 och då tog de flyttstäden! Jag var skitnöjd! Slippa flyttstäd! Å de var skitnöjda! Få 2½ vecka gratis för att få städa en dag. Alla nöjda å glada!