Jobbigt, deppig, besviken...

Usch i dag är ingen bra dag! Är en sån där dag då jag grubblar och tar allt personligt!!!
 
Är ett tag sedan sist nu och får väl göra en sån där lite uppdatering igen...
Provsvaren
I måndags var jag hos läkaren och fick provsvaren. Å som tur var så hade inte cancern spridit
sig som jag var lite nervös för. Så det var jätteskönt!!! Men resultatet var att min kropp bildar antikroppar mot mina egna hormoner i sköldkörteln så min ämnesomsättning är alldeles för låg. Det gjorde att jag fick svar på många av mina frågor... Så de fanns svar på varför jag varit så trött, vikten gått upp å ned som en berg o dalbana, humöret lika så... Så nu ska jag äta mediciner för resten av livet. Skulle tydligen bli en tuff tid de första innan man fått in rätt dosering och kroppen landat men sedan skulle det inte märkas mer än att man knaprar tabletter. Kunde dock tydligen ta väldigt lång tid innan man fått ordning på de. Ska vara på sjukhuset en dag i månaden i alla fall något år framöver... Har börjat med tabletterna och kan säga att hormonerna spelar mig värre spratt just nu än när jag var gravid... Känslig som ...
 
Adventsmys
I onsdags åkte våra små hjärtan till sin pappa och Tyra undrade sååå hur det skulle bli med adventspyntet så vi tjuvstartade och gjorde adventsfint redan förra helgen. Så mysigt att se deras förväntan och längtan inför jul! Blir ju inte samma sak i år när man inte har de små hemma hela tiden, men vem har sagt att man inte kan fira första advent i förväg/efterskott??? Ingen ide att sitta och tända adventsljusstaken i min ensamhet.
 
Ärligt eller artighetsfras?
Vet e fasen hur man ska svara? Jag har ju världens sämsta pokerface och har skitsvårt för att låtsas. Vet inte vad man ska svara när folk frågar "Hur är det?". Tror jag ska börja svara med en följdfråga. "Ska jag svara ärligt eller var det en artighetsfras?"
 
Mitt 30-årspartaj
Vet inte hur jag ska skriva för att det inte ska uppfattas fel... Är så jäkla besviken och ledsen. Hade sett fram emot ett riktigt kul 30-årskalas. Men så fyller man år två veckor innan jul och alla har fullt upp... Kunde inte mamma och pappa planerat mig lite bättre??? Ska jag "bli lidande" för att jag fyller år innan jul? De e ju inte direkt så jag valt de själv?? Fatta mig rätt nu... Jag förstår att det är mycket innan jul och de flesta förstår jag! Har ju själv hur mycket som helst uppbokat. Men när inte ens stora delar av min familj kommer "för det är så mycket innen jul"!!! Då blir jag besviken. Jag fyller liksom 30 en gång å jag har inte firat min födelsedag sedan jag fyllde 24 för alla har alltid så mycket att göra... De e ju ingen nyhet direkt att jag fyller 30 nu...
Just när man sett fram emot något å de inte blir så... Blir så jäkla ledsen...
 
 

FUCK CANCER

Nu är dagens alla prover tagna! Tror de blev nästan 300 liter! 711 rör radade hon upp! Lite överdrift kanske men... De va otäckt många rör i alla fall! På måndag ska jag dit igen och då ska jag få alla provsvar! Håller tummarna!!! Dagen till ära kan jag nu stoltsera med mitt nya armband! Gå in på UNG CANCER du med och stöd på så sätt Ung Cancer!

Denna veckans...

VECKANS...

ROLIGASTE/MYSIGASTE HÄNDELSE:
Har varit en lite extra mysig mor-dotter helg. I fredags var vi på bio bara jag och Snuttan och i går kväll när Ossi lagt sig hade Tyra fotbad och blev lite ompysslad. Hon tyckte vi skulle ha fotbad varje kväll =)

SÄMSTA HÄNDELSE:

Att mitt KSS-besök inte blev som de va tänkt..

PARTY/FEST:

Har nu köpt kläder till mitt 30-årskalas. Har dick beställt de så hoppas de passar då det kommer strax innan kalaset... Å på tal om de... Nu är de inte lång tid kvar att säga om man kommer eller inte. Betalningen är det ett tag kvar till men e bra att veta hur många vi blir. SÅ hojta till om du kommer eller inte =)

SNYGGING:
Ossi i sin tomtedräkt!

FÖRVIRRING:
Undrar om folk vet hur man ändrar status på fb ;)

BÄSTA PERSON:
Min svärmor!!! En så jäkla underbar person!!! Så jökla glad att träffat denna underbara familj!!!

IDIOT:
Ska egentligen inte ger dem mer uppmärksamhet än de redan fått men idioterna i SD... Behöver jag säga mer.

RESA:
Drömmer och drömmer om våran resa, men som sagt en del grejjer som ska ordnas först. Men 2015-2016 någon gång SKA VI IVÄG.

ORD:
ADVENT Snart är det äntligen advent!!!

CITAT:
Jag: Ossi, vad ska du va nu då i luciatåget? Nu får du bestämma dig så vi kan köpa något.
Ossi: Jag vill va en groda!!!

TACK:
Till alla goa människor som finns när man verkligen behöver det!!!

BÄSTA LÅT:
Darins tolkning av Astrologen!!!

BÄSTA KÖP:
Sötaste tomtedräkten till Ossian som han ska ha på förskolans luciafirande.

GODASTE DRINK
:
 är just nu otäckt sugen på julmust, men ännu har jag lyckats att stå emot! Inte före advent!!!

MÅSTE:
få komma in och ta prover snart! Ovissheten är inte kul!!

VILL HA:
JUL!!!

VILL INTE:
va sjuk!!!!

VECKANS BILD:
Hittade denna på facebook. Tycker den är rätt rolig!!