Veckans!!!

VECKANS:

ROLIGASTE/BÄSTA HÄNDELSE:

 Att komma iväg på SPA med kollegorna va riktigt mysigt och välbehövligt. Andas, mysa och umgås!

SÄMSTA HÄNDELSE:

 I fredags utvisades en elev och hans mamma samt syster till sitt sk "hemland" där de inte har något att komma tillbaka till... En väldigt oviss framtid med många stora utropstecken och frågetecken! Migrationsverkar har själva yttrat sig och sagt att det är ett väldigt korrupt land de kommer till där man inte vet vad som stämmer. Men ändå så tvingas de dit efter dryga året i Sverige! Finns mycket man skulle vilja säga om detta... Det är helt sjukt!!!

PARTY/FEST:

 Inte mycket party...

SNYGGING:

 Mitt stora hjärta i sina nya kläder! Oj va fin han blev! Han e alltid finast i mina ögon men nu blev han så där extra fin!

FÖRVIRRING:

 Hur funkar migrationsverket egentligen???

BÄSTA PERSON:

 En stort eloge till Lisa som hjälpt denna goa familj och stöttat dem och kämpat för att de skulle få stanna!!! Sånna människor är guld världa och borde få en hjälteutmärkelse!

IDIOT:

 

RESA:

En hel helg i bilen fram och tillbaka till olika ställen får räcka ;)  

ORD:

 Shoppa!

CITAT:

 "Å va fan har hon för halsduk på sig?"

Konfrenciären på HV-dagen i Jönköping

TACK:

 LISA!!!

BÄSTA LÅT:

 

BÄSTA KÖP:

 En hel del nya kläder har det blivit i helgen. TILL MIG! De va längesedan jag faktiskt shoppade en hel del till mig. De var dock behövligt nu kan jag säga!!!

GODASTE DRINK:

 Allevo! ;) Laddar för fullt nu för att bli nitisk med min Allevo ett tag nu. Måste få lite raketfart nedåt på vågen!

MÅSTE:

 Få min nya dator! Min åkte i golvet häromdagen så nu har jag ingen dator =( Känner mig handikappad!!!

VILL HA:

 Massa pussar från mina små! Så tomt när de är borta!!!

VILL INTE:

 Ha mer minusgrader! Vår snart  tack!

VECKANS BILD:

Trivdes rätt bra mellan hockeykillarna även fast de var fel lag i mitt tycke. Fast trivs ännu bättre med min egen hockeykille som jag sakta men säkert börja få över till rätt lag.

Detta kortet tog jag bara för att retas lite med hockeykillarna i en av klasserna på jobbet. Några är riktiga HVfanatiker och att då komma i Modohalsduk och fotograferas med HVspelarna... Blir spännande att se vad de tycker om denna bild i morgon =)

Cellförändringar

Fredagen innan jul fick jag mina sista provsvar och de visade cellförändringar igen. Jättekul besked tre dagar innan julafton...
I fredags var jag inne på sjukhuset igen för att prata om proverna och det visade sig att det var svårdefinerade  cellförändringar. Vilket innebar att det inte behövde vara cellförändringar utan också kunde bero på en infektion i kroppen. Så i fredags tog de nya prover samt att jag fåt tabletter ifall jag har någon infektion. Så om de nu visar sig att det ger utslag på de tester jag tog i fredags ska jag in ytterligare en gång till och ta prover eftersom jag då blivit behandlad mot ev infektion då så ska inte det störa. Skulle det sedan då visa cellförändringar på tredje provet så är det cellförändringar och då tar de bort de.
På fredagmorgonen målade jag upp någon mardrömsbild om hur de skulle göra i fall det var cellförändringar igen. Jag tänkte att det gick säkert inte att ta bort den biten lika lätt då som man kunnat gjort innan på livmoderhalsen och att man då säkert var tvungen att få cellgifter. Vidare gick givetvis tankarna vad som då händer. Jag skulle med all säkerhet tappa allt hår och peruker är säkert jättedyra så de skulle jag ine ha råd att köpa någon osv... Snacka om att tänka 30 steg iförväg...
Det visade sig i alla fall att om jag har cellförändringar så kan man precis som innan ta bort den lilla biten. Antingen genom en liten enkel operation eller att man bränner med laser.
Håret blir kvar och någon peruk behöver jag inte! Tacka ... för de.
Tänk om jag kunde lära mig att ta de lugnt och ta en sak i taget...
 
Läkaren berättade också att man kan testa om jag har dessa virus kvar som orsakat min cancer. De var ju tydliga med från början att de inte kan garantera att virusena försvinner i och med operationen. Eftersom dessa virus är väldigt aggresiva och kan "simma runt" i flera delar av kroppen.
Men hon ville inte ta dessa prover nu. Dels för att det kan ge utslag så här långt efter operation, även ifall alla virus "åkt med" eftersom de är så aggresiva. Och dels för att det ändå inte går att göra något ifall de är kvar. Mer än att hålla koll på det och ta bort ev cellförändringar och hoppas att inget hinner utvecklas mer...
 

Veckans...

VECKANS:

ROLIGASTE HÄNDELSE:

 Vårat lilla charmtroll Ossian. Han är en liten Emil som vill väl men det blir ofta fel. Man måste se de gulliga i det hela. Han har en jättemysig fantasi och vill rädda alla andra och alla andras saker. I veckan gömde han Tyras mobiltelefon för att "hajen inte ska ta den". Problemet var bara att han glömde av var han gömt den och vi har letat kan jag säga.... Trotts ett flertal genomgångar av hela huset och storstädning hittade vi den inte. Men i natt, till slut.  =)

SÄMSTA HÄNDELSE:

 Att jag är så fruktansvärt trött! Trodde de skulle bli bättre när jag nu hittat felet och fått mediciner men de varade bara för ett lite tag sedan var det tillbaka på de vanliga igen. Men har tid med läkaren i morgon och ska få svar på senaste proverna så får vi se om vi ska öka dosen kanske...

PARTY/FEST:

 Inte mycke party denna veckan, men har haft en riktigt mysig helg med hotell fre-lör och myskväll hos lilla söta fadderbarnet Ebbis i lördags.

SNYGGING:

Inte snygging kanske, men va mycket frächare man känner sig efter en stund i solariet!!! Mer sånt inför våren, så man får lite ljusterrapi =)  

FÖRVIRRING:

 Ä lite lätt förvirrad för de mesta ;)

BÄSTA PERSON:

 Har så många runt mig som är underbara så det är så svårt att nämna en...

IDIOT:

 Ne, tycker inte om de ordet!

RESA:

 Helgen i Göteborg var ju givetvis helt underbar. Men även at åka bort till barnen i dag och lämna Tyras telefon va så mysig. Att få pussa på dem lite emellan när de är borta är ju underbart!!

ORD:

 VÅR!!! Längtar til våren! Tänk om de kunde bli vår i januari =)

CITAT:

 Ingen sån klockren som jag kan komma på nu.

TACK:

 i förväg om någon skulle vilja skänka mig massa pengar =)

BÄSTA LÅT:

 Låtar kanske... Är så glas att Metallica äntligen finns på Spotify =)

BÄSTA KÖP:

 Min medicindosgrej. Är så jäkla glömsk så jag kommer ju inte ihåg när jag tar mina tbletter. Men nu blir de ordning på de =) Rosa är den också ;)

GODASTE DRINK:

 Allevo... Nu kör jag stenhårt igen och de känns så jäkla skönt. I morgon är det första vägningen efter jul och nyår... Kan bli otäckt ...

MÅSTE:

 Inte ett skit ;)

VILL HA:

 värme, värme och så lite värme!

VILL INTE:

 Ha mer snö nu. Bort med skiten.

VECKANS BILD:

Fränaste bensinpumpen