Självförtroendet!

Att det kan vara så jäkla olika... Efter graviditeten har jag inte mycket kläder som passar. Jag behövde köpa nya redan innan, men jag valde istället att slita ut och töjja ut de kläder jag hade och för att sen kunna köpa nya härliga vårkläder efter grav istället. Lite roligare tycker jag :) Men att självförtoendet kunde påverkas som en jäkla berg och dalbana av en shoppingrunda... Va inne på Gina Tricot... Kollade på en tröja. strl XL passade mig perfekt... Ok att jag är mullig men inte fan ska jag behöva ha XL.... Vad har de för jävla storlekar... Gick in på Lindex och hittade en snygg jeansskjorta/tunika. Tog med mig 40 och 42 in i provrummet... Knäckt efter Gina. men fick efter att jag provat dem gå ut och hämta en strl 38 :) Så var humöret bättre igen. Kom hem och hade fått paket från Rabdido. Hade fått en ny tröja i strl S och den passade perfekt!!!! Ska från och med nu bara handla från Rabdido och Lindex! Inte nog med att de har snygga kläder, självförtroendet ökar också :)

Allt möjligt :)

Börjar med att svara på Melindas fråga. Det limegröna spjälskyddet är från "rätt start" och finns bl.a. att köpa på babyproffsen.

Mina två små godingar är väldigt lika. Ossian är en liten kopia ev sin syster när hon var liten. Vi har nu också sett andra likheter än just utseendet. De ligger precis likadant när de sover.
SÅÅÅ SÖTA! :)

I dag kom det ett paket på posten. Det var bokstäverna som jag vann i tävlingen :) Blev jättefint på vagnen!


Gissa vad jag gjort i dag. Är ganska stolt över mig själv :) Jag har gått ända till Korsberga och hämtat snuttan från förskolan. Blir väl ca 7 km. Inte dåligt för
lata mig som knappt gått ett enda steg på ett par månader. Va ganska röd om kinderna och genomsvett när jag kom hem. Men det var riktigt skönt i vårsolen! Hittade faktiskt några tussilago på vägen och vårkänslorna kom väldigt fort! Snutten sover fortfarande ute i vagnen och har det sååå gott!


Alla som känner mig vet att jag är galen i IKEA. Har alla dess möjliga saker därifrån. När vi var på förlossningen hittade Fredrik en penna från IKEA och kommentaren kom från hjärtat. "Inte ens här kommer jag undan IKEA". Gissa vad jag införskaffat mig nu :) Plåster från IKEA :) Tycker faktiskt de är snygga :)

BVC

I dag var jag med Ossian på BVC för första gången. Det gick riktigt bra om han väger nu 2660 gram. Han går upp bra våran lille plutt.

I går när vi gick och la oss kunde jag inte sluta le. Kände mig bara sååå glad och nöjd med min tillvaro. Jag har världens två finaste barn och en sambo som inte går att beskriva med ord.

Är förövrigt grymt trött i dag. Natten till i dag gick inte riktigt lika bra som föregående natt. Men det är bara att gilla läget och hoppas på att det blir bättre.