Mello 2015

Har ju inte hunnit blogga något alls om året stora händelse!!! Det är ju faktiskt nedräkning till Mello 2015! I dagarna har det ju både släppts regeländringar, 7 bidrag i varje deltävling och 12 i finalen, vilka städer den underbara cirkusen kommer till Göteborg 7feb, Malmö 14 feb, Östersund 21 feb, Örebro 28 feb, Andra chansen Helsinborg 7 mars och finalen i Friends Arena den 14 mars!
Ska bli så jäkla kul! För oss blir det Örebro i år med Camilla och Saga. Hoppas att jag inte är magsjuk i år...
I dag avslöjades ju även programledarna. Sanna Nielsen och Robin Paulsson. Tror det blir riktigt bra!!!
Robin är ju grym programledare och Sanna kan musikbranchen. Tror det kommer bli ett bra år med seriösa programledare men som ändå kan bjuda på sig själva och göra det riktigt bra och roligt!
Hoppas på Edward Af Sillén som manusförfattare också så blir det klockrent!
Älskar´t!!! Är det februari snart?
 

Se upp för dörrarna, dörrarna stängs

Tunnelbana=mord och galningar i alla fall enligt alla svenska kriminalfilmer, som jag är frälst i. Vilket innebär att i min värld så är tunnelbana = mord och galningar!
 
I tisdags skulle jag för första gången i hela mitt liv åka tunnelbana. Dessutom SJÄLV! Panik! Hade förberett mig så gott jag kunnat genom att maila med två olika personer som var insatta i Stockholm. Frågade i infodisken på centralstationen var jag skulle, frågade i infodisken vid tunnelbanan och tillslut infodisken vid det aktuella tunnelbanespåret. Yes! Jag kom på utan att bli mördad, våldtagen eller ens lite taffsad på!!! Lycklig!
Samtidigt som jag ska andas ut och le för mig själv hör jag "se upp för dörrarna, dörrarna stängs!" och istället för att andas ut och le för mig själv blir det ett asgarv! Yes! Lantisen är i storstaden!

Älskar fördomar och okunskap!

Utan att gå in på personer och så citerar jag bara en konversation som skedde vid middagsbordet i går med mina tillfälliga kollegor...
 
-Hur gammal var han när han blev homosexuell?
-Homosexuell blir du ju inte, det föds man som. Däremot kan man ju "förstå" att man är homosexuell eller "komma ut" men man är det från start liksom och inget man själv bestämmer.
-Ja ha, hur vet du att han är det då?
-Det har jag vetat ända sedan han var liten typ 3-4år.
-Ok. Klädde han ut sig till tjej mycket då?
 
Gahhhh! Patricia blir frustrerad av att höra detta!