Ullared forts

De blev något konstigt när jag skulle skriva om Ullared sist, så jag får göra om :/
Dagen var kanon! Mycket shopping blev det och många roliga saker att skratta åt. Min bror är bra knäpp ibland :) Eller de va nog jag som va en aning trött och "ballade ur" :)
Hittade nästan allt vi skulle ha... Dock hade de tagit bort sommarsakerna som grill, brassestolar, fläktar osc och istället tagit upp JULSAKERNA!!! Åh, blir nästan arg. Tycker det är att förstöra lite... När IKEA plockar fram julsakerna i okt-nov börjar jag tycka det är ok. Men inte i augusti!!!
Eftersom vi inte riktigt hittade allt tog vi vägen hem över jönköping och hoppade in på IKEA. Nu är husvagnen laddad med allt vi behöver :) I morgon bär det av till Falkenberg igen en sista sväng innan campingen stänger för säsongen!

Ullared

Gårdagens utflykt med lillebror var mer än lyckad! Va riktigt mysigt! Va ju dessutom första gången jag åkte iväg utan barn sedan Ossian kom till världen. De va tomt, skönt, jobbigt, nyttigt, ångest, smidigt och ledsamt! =( 

Föräldrar med småbarn och bebisar!‏

Vill du bli Buzzador och testa olika produkter gratis????
Registrera dig här på Buzzador eller läs mer. Kostar inget att vara med och man har inga förpliktelser mer än att rapportera i de kampanjer man väljer att vara med i. För ett tag sedan fick jag testa Natusans nya badolja och badtvål. PERFEKT!!!

Just nu söker de folk till två nya kampanjer!

- En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.

- En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar, så ju snabbare man registrerar sig som Buzzadorer desto större är chansen att de blir inbjudna till denna kampanj