Kärlek

Har äntligen kommit iväg och köpt ramar! Ni får dock bara se en i dag som kommer från iris konst.  De andra skra skruvas upp först och de har inte tiden funnits till i dag.
Förutom ramar så blev det även ett träd som jag ska ha mina smycken på. Det är egentligen inte ett smyckesträd men jag tyckte att det passade i alla fall :) det blev även en påse med presenter till adventskalendern. Nu är det väl ca 30 kvar bara.
Jag var och hämtade ut ett paket me!!! Med vigselringen i! Jag är så jävla nöjd!!!!!!!! Shit, kunde inte bli bättre! Precis så jag ville ha!!! Tack Uffe, den har du gjort riktigt bra!!!
På kvällen nu har vi bara myst och badat. Snart blir det kockliana (hur det nu stavas) och sängen! Behöver ladda lite krafter! Förresten, har försök ta kort på mina små busungar till en almanacka i dag, men de ska ju bara busa hela tiden... :)Utlottning!

I dag är sista dagen för att vara med och tävla om 5 st smyckesset från Miss Dee. Varje set innehåller alla smycken som modellen har på bilden. Allt du behöver göra är att gå med i Miss Dee på facebook och delta i utlottningen!

Gick sådär...

I går gjorde vi allt för att barnens tider skulle förskjutas lite! Det sista "rycket" blev det kaplastavsbygge och vi lyckades få dem i säng en timme senare än vanligt.
Men tyvärr... Ossian vaknade enligt vintertid kvart i fyra. Gav mig dock fasen på att han skulle somna om. Bytte blöja, gjorde välling och la honom sedan i vagnen. Gick fram och tillbaka i huset och det lyckades!!!! :) Han somnae om och sedan fick jag väcka honom vid halv åtta till frukosten! Såååå skönt!!!

Förresten... Någon som sett nya Beck??? Shit va spännande den va! Ett litet tips från Fredrik!Håll inte ett glas vatten i handen vid en viss sekvens :) Det blir blött i knät och soffan då!!! :D