Galamiddag

Om tre veckor ska jag en helg till Göteborg med Partylite. Det är då årets händelse, konferensen. Vi får då se alla nya produkter, får reda på nästa års drömresa, får de nya katalogerna, gala middag mm mm
Det är just de sistnämnda, galamiddagen, som oroar mig. Man ska då ha långklänning på sig och det ska bli jättekul! Jag har min balklänning från studenten. Men de va innan man var mamma och de va 10 kilo mindre. Så den behöver sys om endel. Så i april lämnade jag in den till den sömerskan som en gång sytt upp den till mig och hon skulle se om hon kunde få tag på samma ty igen, för det var till vissa saker vi behövde mer tyg. Sen skulle hon direkt höra av sigtill mig. Jag har ännu inte hört något från henne och hon svarar inte när jag ringer. Jag har lämnat flera meddelanden men hon ringer inte tillbaka. Vad ska jag göra????

Dagens sol & åska


Dagens sol blir helgen! Även fast jag har semester och inte riktigt tänker på när det är helg så har inte min älskade sambo semester. Därför är helgerna så mysiga när man kan göra saker ihop. Jag är lite fjantig och tycker att vardagssakerna är jättemysiga att göra ihop. T.ex. åka och handla mat! 

Dagens åska blir ångesten över att gå till jobbet om 1 v. Har ju en del tråkigheter som hände precis innan semestern som kommer att tas upp direkt. Men bara det är löst vet jag att vi har en jättemysig termin framför oss!!!

Jojja

I dag har vi varit hos min mor en sväng. Pratade lite skit och åt pannkakor. Tack för lunchen mor! 
Så här ser det oftast ut hemma hos oss nu. Tyra älskar att leka i "Jojja" (kojan). Så nu kommer denna gamla partylite-duken till använda =) Hon e för go våran lilla solstråle!!!

Har förresten gjort iordning i fönstren i vardagsrummet. Sista grejen att fixa var nya gardiner. Från början hade vi dessa svart/vita. Tycke de e riktigt snygga, men jag ville ha något med lite mer färg i. Så jag hittade ett par som ser nästan lika dana ut men med lite mer färg i =) Supernöjd. Våra gamla gardiner är nu adopterade av min kusin Emil som nyss flyttat hemifrån. Fredrik har ingen aning om att jag köpt nya gardiner så de ska bli kul att se om han ser någon skillnad när han kommer hem från jobbet.

Det ska börjas i tid med tattueringra. Både jag ovh Fredrik är ganska gaddade och även Tyra vill ju självklart ha tattueringar. Min eyeliner brukar vara bra då =) I dag ville hon ha "härna" (stjärna) vid tinningen. För er som inte vet det har jag sex stycken stjärnor just vid tinningen.

Någon som vet vad detta är för blomma? Utanför våran entre har vi två klätterväxter som nu blommar jättefint. Det blir stora lila blommor på. Men vi har ingen aning om vad det är.