Bling bling

Här är mitt nya bling bling som jag fick med mig från fotograferingen med Miss Dee i går! Vad gillar ni ringen? Den är en av de nya ringarna i deras Combine serie! Å jag blev så glad!!! Tycker alla smyckena är såå fina! Örhängen napoli Kristall, Armring Madison, Ring Combine (rykande ny så den inte blivit döpt än ;) )

För er som blev sugna så har de sänkt priset på alla combineringar till 99kr!!! Galet billigt! Kika in i här för att hitta en återförsäljare nära dig eller kika in på blingit eller Jemp Guld! Å håll utkik på Miss Dees egen hemsida! Mycket är pågång! ;)


Hemma igen!

Borta bra men hemma bäst, eller??? E rätt skönt att vara iväg i bland! Skulle ha kunnat stanna några dagar till ;) Nu har jag äntligen i alla fall kommit åt min dator som man blir lite smått beroende av när man är i väg. Vår bärbara är sås tor så jag orkar aldrig ta med mig den utan får låna Fredriks jobbdator lite snabbt ibland. Ska dock snart få en egen bärbar på jobbet så det ska bli skönt! Då kan man ha med den istället för det blir nog ingen lika stor som "min" hemma ;)
Det första Tyra vill göra när vi kommer ner till Pappa är att gå till lekparken som är precis brevid. Favoriten är kompisgungen som hon och lillebror ligger och myser i! Det är smidigt med campingar! Allt ligger så nära! På Frölunda Torg var det massa bus på gång och Tyra fick en ansiktsmålning =)