Gjort nr 2

I dag hade Tyra varit på toaletten och ropade att hon var klar. Fredrik gick in och frågade om hon hade gjort
"nr 1" eller "nr 2". Hon grubblade lite vad han menade och sen va de inte mycket mer. På eftermiddagen när vi satt i bilen och var på väg ner mot Hjo säger hon. "Mamma det var inte två, jag hade bajsat masser, säkert åtta"

Barnkalas

I morgon ska Snuttan ha sitt första barnkalas. Vi har gjort något som jag egentligen är emot... Vi har bara bjudit några barn i gruppen. Kan förstå nu på ett annat sätt de som inte bjuder alla. Man ska ha plats, ork och ekonomi till det också. Vi hade inte tänkt att barnkalas i år, men när vi pratade med Tyra för ett tag sedan om att hon snart fyllde år och att hon skulle ha kalas (för släkten tänkte vi) så sa hon direkt att hon ville att två av hennes kompisar från dagis och min kusin Norton skulle komma. Lite lagom tänkte vi och så blev det. Så i morgon blir det ett kalas med tre inbjudna. Det smidiga är ju att Tyra fyller på sommern och dagis är stängt så det blir inget prat om vilka som inte va på kalaset.
Tycker det är jättesvårt hur man ska göra med kalasinbjudningar så att ingen blir utanför...

Sjuk i huvudet

Sist vi skulle åka och hälsa på Åsa och Patrik m fam blev Åsa väldigt dålig och hade jättemigrän. Försökte förklara för Tyra att Åsa hade jätteont i huvudet och att vi fick åka dit en annan dag istället.

I går var jag och Tyra och handlade till vår semester i Falkenberg som va ska ha tillsammans med just Åsa och Patrik m fam. Då frågade Tyra
" är inte Åsa sjuk i huvudet längre? Ring och fråga henne mamma om hon är sjuk i huvudet?"

Så det fick jag göra :) Ringde Åsa och frågade och förklarade Å som tur va så va hon inte sjuk i huvudet längre. Så på tisdag blir det semester :) :) :)