Mysigt!!!

Det var riktigt mysigt att vara i väg själva igår!!! Åh när vi har en sån underbar dotter som finner sig i mycket är det inga problem. Hon stod i hallen och vinkade till oss när vi skulle gå och så sa hon "ha tul" (ha så kul). Det säger alltid Fredrik om jag ska iväg på något och det har hon snappat upp :) 

 Bion va bra men jag är alldeles för blödig!!! Stackars Gunvald!!! utan att avslöja handlingen så vill jag att han ska få vara glad någon gång!!!

Snälla sluta!


Snälla sluta säg att jag "ska önska mig en pojk". Är det något fel på mig bara för att jag inte önskar att det är en pojk? jag är överlycklig över att det äntligen fungerade, att jag äntligen är gravid och att vi alla fyra mår bra. Mig spelar det absolut ingen roll om det blir en pojk eller flicka. Nu när man är gravid är man ju extra känslig och häromdagen hade jag denna duskussionen med ett par som tyckte att "man kunde ju önska en pojk nu när vi har en tjej". När jag sa att det får bli vad som fick jag till svar "men Fredrik vill nog ha en pojk". Eftersom jag är som jag ärtar jag åt mig allt och har gått och grubblat på detta. vad menade dem? Skulle han tycka mindre om barnet om det blev en tjej till???? Givetvis inte! Men jag blir så ledsen över konstiga kommentarer. Jag skulle bli överlycklig om det blev en till tjej!!! Men givetvis lika överlycklig om det blir en pojk.. Ja ja hoppas ni förstår vad jag menar. Inga mer konstiga kommentarer till mig just nu tack. Mina hormoner spelar spratt med mig 24 timmar om dygnet. I december får vi veta vad det är :) 

Dålig bloggare!

Jag är en dålig bloggare!!! Förut blev de flera inlägg per dag. Men nu är det så mycket så jag hinner inte.

Helgen har varit lugn. I går va vi och shoppade presenter. På tisdag fyller nämligen min lillebror år och på lördag ska vi på "lillasyster" Jennys konfirmation. Det blev även två mysdressar till Snuttan, ett par svarta manchesterjeans till mig och ett par jeans till Älsklingen.

I dag har min mormor varit här och hon fick äntligen förstoringen på alla oss barnbarn. Det togs emot med tårar och jag tror hon blev jätteglad. Hon skulle egentligen fått den när vi firade hennes födelsedag men det har hela tiden blivit uppskjutet pågrund av olika saker. Men nu orkade inte jag hålla henne på sträckbänken längre :)

Om en stund kommer mamma och ska ta hand om Tyra och jag & Älsklingen åker till Skövde på bio. Ska bli jättemysigt och göra något bara vi. Å i morgon är det ny vecka igen. Det är riktigt spännande att gå till jobbet nu efter varje helg. Jag har en elev som ska bli storasyster och en elev som ska bli storebror när som helst och det är så spännande att se om det hänt något! Extra kul att se de små nyfödda när man själv har en liten bebis i magen :D Jag är så blödig bara så jag lär väl lipa en skvätt, men det får man bjuda på.