Kärlek

Kom hem till en bukett med rosor i dag. Mina prinsar vet precis hur de ska överraska mig när det är tungt. Vem kan låta bli att bli varm i hjärtat när man möts med pussar, kramar och röda rosor när man kommer hem...
 
Nu är det bara 3½ vecka kvar tills vi flyttar. Kommer bli så mysigt! Har beställt väggtexter från ett företag där man kunde designa och välja text själv. Längtar tills den kommer! Allt kommer bli så jäkla mysigt och "vi".
 I dag blev de dessutom lite "småshopping". Nya muggunderlägg och en ny fin bricka. Brickan är min favoritbricka av alla mina 711 brickor. Den kommer få vara framme hela tiden. Ska bli så kul att få ordning på allt och få ett riktigt hem!

Julklappsverkstad

 
Nu kunde vi inte hålla oss längre utan nu har vi öppnat julklappsverkstan. Kan ju inte säga än vad de ska bli. Barnen var pysselsugna och kom på en bra idé så då hängde jag bara på. Kan ju inte påstå att jag protesterade direkt...

Så kär redan!!!

Här hinns det inte bloggas mycket. Mycket med nytt jobb, praktik och en fruktansvärt intressant men krävande kurs på skolan. All ledig tid går åt till att mysa och försöka sova. Men innan jag nu gasar vidare från jobb till skolan vill jag bara visa våra nya tavlor vi ska ha i huset! Helt störtkär i dem direkt när jag såg dem!!! Älskar svart/vitt, älskar texter och älskar Michael Jackson!!! Längtar tills vi fått ordning i vårt hus! Tror det kommer bli jättefint!