Så jäkla underbart!

Är bara så jäkla nöjd! Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som gjort att jag är på väg upp igen! För det känns verkligen som att det är på väg åt rätt håll! Kanske en sån enkel grej att barnen äntligen kom hem igår efter att varit hos sin pappa en dag extra denna gång eller så är det att jag faktiskt tillät mig själv att bryta ihop och få ur mig allt. Jag behövde inte gå med allt inombords utan jag har faktiskt människor runt omkring som inte tycker det är så konstigt att man bryter ihop tillslut. Människor som finns där och stöttar oavsett tidpunkt på dygnet. Det finns inte så många kvar efter sjukdomen och skilsmässan tyvärr (I nöden prövas vännen) men de som finns släpper jag aldrig!
Jag lär mig av alla turer, framförallt att jag lär mig att hantera mig själv. Ibland bryter de jobbiga igenom men undan för undan ska jag lära mig att hantera mig själv! LOVAR!
I två dagar har jag nu varit på högskolan och fått lite mer koll på läget. Även det känns som om det inte är lika stor tyngd att bära längre. Återstår att se om jag känner likadant efter kursstarten av Geografi på onsdag...
Solen skiner, i dag ska det grejas i trädgården och ha fredagsmys. Bara jag och barnen! Lite ego kanske men ibland är det mysigt att få ha dem för mig själv ;) I morgon blir det egentid med Ossi. Han har bestämt thai mat och shopping när syrran ska provrida en häst för ev köp.
På söndag ska vi alla bli tillsnyggade i håret inför resan... Resan... Det närmar sig! Jäkligt nöjd med tillvaron och känner att jag snart kan svara "BRA!" när någon frågar hur det är...
 

Inbrott i garaget?!

Fick hjärtat i halsgropen och höll bokstavligt talat på att skita på mig! När jag förut stod i köket så gick vårt inbrottslarm ute i garaget. Jag blev totalt livrädd. Alldeles ensam hemma började jag att darra som ett asplöv. Hör till saken att i natt så vaknade jag av att det var någon utanför våran dörr och i morse när jag kom ut så var vårt garaget öppet. Troligtvis hade Christoffer glömt att stänga den i går kväll. Men livrädd blev jag. Mesig som man är så invigde jag SOSknappen på vårt larm så efter några sek ringde en tjej upp mig och frågade om läget. Efter att hon lugnat mig (LITE) så kom vi fram till två lösningar. Garagedörren var inte riktigt stängd och då glappar det i kontakten eller så var det någon i garaget. Då vi mest trodde på den första så bestämde vi att jag skulle gå ut och kolla i garaget samtidigt som jag hade med henne i telefonen och hon var beredd att skicka väktare om jag såg något konstigt. Tyckte det kändes onödigt att skicka väktare direkt när jag ju faktiskt egentligen inte hade sett något skumt alls utan bara att larmet gått i garaget. Efter tio djupa andetag bröstade jag upp mig, rusade jag ut likt Joaquin Phoenix och Mel Gibson i The Sign och trodde väl att lilla jag på något sätt i så fall skulle kunna skrämma iväg en ev. inbrottstjuv. La till med basrösten och stampade lite extra i stegen så de skulle tro att det var någon farlig som kom... Grannarna som såg detta fick sig nog ett gott skratt i alla fall men de bjuder jag på, då jag nu också kan sitta och skratta lite åt det eftersom det inte var någon i garaget!

Mina boobs fyller 1 år!

Kom just på att det i dag är ett år sedan jag opererade mina boobs. Grattis på födelsedagen boobsen! Hur fasen firar man det? Hittade denna coola "överdel" kanske skulle köpa den som present till mina födelsedagsbarn ;)