Tyra tattuerar

I går gjorde jag och Tyra något jag längtat efter lääänge! Hon fick tattuera mig! Ett hjärta på handleden. Ett hjärta hon ritat alldeles själv från grunden och sedan tattuerade hon in det. Helt klart den finaste tattueringen jag har!!! Så duktig mitt lilla hjärta!!!


Fy fan!!!

Det här är inte normalt! Man ska inte vara ifrån sina barn varannan vecka! Blir värre och värre för varje gång de åker. Fattar int ehur jag ska klara mig sen när man dessutom börjar att jobba! Då får jag ju träffa dem hur lite som helst! Rummen står tomma och bara väntar på att det ska bli onsdag igen så allt blir som det ska! Små tassande fötter som smyger upp vid sju på morgonen och sedan är det fullt ös tills huvudet läggs på kudden på kvällen! Nu är det bara tyst och tomt och saknaden är enorm!!!

Nojja på skor!

Har rymt hemifrån ett par dagar och varit i Falkenberg! Riktigt mysigt där nere! Å mycket trevligt sällskap! Har invigt nya bilen och sovit i den =) Man kan plocka ur sätena i bak och på så sätt få en stor plan yta och där tyckte jag det passade perfekt att lägga in en madrass å sova där! Vem behöver dyra hotell när man har en Scenic ;)

Jag konstaterade en sak precis när jag städade. Jag har nojja på skor! Älskar att shoppa skor och äger alldeles för många par skor trotts att syrran rensade bort 75% av dem åt mig för ett tag sedan. Men jag konstaterade just att jag även har nojja på skor som "prydnad" i mitt lilla hus. På bokhyllan i vardagsrummet står mina, Tyras och Ossians första stövlar uppdradade. Mina "spöllar" (stövlar) var mig väldigt kära när jag var liten så de är sparade sedan dess och jag tyckte det var mysigt att även spara mina små hjärtans första stövlar. I Tyras rum står hennes första par skor som hon fått av mormor och morbror Pontus. I vardagsrummet står dessutom mina första skor. Sånna där "klassiska vita" som alla har någonstans tror jag. Tycker de är så fina!!! Ossys första Converse i strl "pyttemini" är oxå sparade och står uppställda på en tavellist och sist men inte minst mina fina träskor från när jag var liten. De lånar Ossy mer än gärna och går runt ut. Så jäkla söta!!!