uppdatering av senaste dagarna

inte nog med att plutten har haft ont och väntat på operation så har han fått massa blåsor i rumpan. Ser inge skönt ut och han verkar ha riktigt ont och det svider nog en hel del när an bajsar.
Lilla prinsessan har dessutom fått några utslag/eksem runt hela handleden, handryggen och i handflatan. Känns som om turen inte riktigt är med oss! Pratade just med mamma (som har hand om Tyra medans vi nu är i Göteborg) och hennes hand ser mycket bättre ut. Läkaren skulle kolla på Ossians rumpa och vi skulle få någon salva å snart ska han in till operation. Efter det ska det bli så mycket bättre!
Jag är så imponerad av våran lilla tjej. Hon är ju bara 2½år men är ändå så förstående och accepterar att få åka och sova borta titt som tätt. Att vi bara "försvinner" hela tiden och är borta... Det har nog varit en tuff tid för henne. Första tiden som storasyster har ju varit väldigt konstig. Hon är så duktig!!!!

Operation igen...

Nu har vi äntligen fått tid!!! På fredag ska lille prinsen opereras igen och sen håller jag mina tummar så hårt jag bara kan att allt ska bli bra!!!!!! Känns inte som vi landat i att vara en familj på fyra personer än. Har liksom inte hunnit njuta, men det ska vi ta igen sen. Med råge!!!!!!

Zumba

Nu har jag testat zumba en del hemma och jag lovade ju en recention. Det verkar superkul men svårt! Man får inte ha för höga krav på sig själv när det gäller dansen utan bara se det som en rolig träningsform, ingen dansuppvisning. Jag kommer dock att ta en paus med Zumba. Märkte direkt att min kropp, framför allt magen, inte va reda för alla dessa höftrörelser mm, gjorde för jäkla ont. Det är ju trotts allt bara 6 veckor sedan Ossian föddes med snitt och man ska ju egentligen vänta ca 12 veckor innan man börjar träna ordentligt. Kan sammanfatta min zumbaträning med "AJ SOM F*N men de va kul och jobbigt"!!!!