Magsjuka??

I onsdags ringde det från Ossians förskola och han var dålig i magen!!! Jag befarade det värsta, avskyr magsjuka!!! Flera på förskolan har tydligen varit dåliga men vi verkade klara oss lindrigt undan. Så nu ska vi enligt 48 timmarsregeln vara smittfria så i morgon får jag se omvärlden lite och favoritaffären ska få sig ett besök! Yeayh!!! =)

Nya jobbet

Känns väldigt kluvet att byta jobb! Ska bli jättespännande och jag tror jag kommer trivas kanon! En jättefin skola och det ska bli jättekul att lära känna nya kollegor och elever! Men anledningen till att jag byter jobb är egentligen bara %! Trivs kanon på mitt jobb jag har nu och det har var jätejobbigt att komma till jobbet i morse när folk pratade om det och så. Vill ju egentligen inte sluta så det känns konstigt! Berättade för mina yngre elever i dag och fick en reaktion från en tjej som jag sbolut inte väntat mig. En av de äldre tjejerna i klassen som är, vet inte hur man ska beskriva henne, katig och lite "tuff" blev jätteledsen och tog det hårt! Så det slutade med att vi båda stod och grät! Usch vad jag kommer sakna "mina barn"!!!

Nytt jobb!

Nu är det klart! Till höstlovet slutar jag på mitt nuvarande jobb och byter till en större skola i grannkommunen! Ska bli jättespännande, men sorgligt! Trivs verkligen kanon på mitt nuvarande!
Är livrädd men spänd av förväntan! Ja, det är väldigt blandade känslor! Man vet vad man har men inte vad man får!