ÅÅåååå

Varför kan inget bara "rulla på". Har ju varit i tjaffs med resebolaget ang pengarna för vår inställda resa. Fick först lovat att jag skulle ha pengarna senast 15/2. Men icke! Blev sedan lovad senast 28/2.... Men icke!!! Nu då???? Hmmm, inga svar och ingen som riktigt vet... Har inte riktigt råd att strunta i de pengarna men har verkligen inte ork att bråka!!!

Officiellt

Som flera säkert redan misstänkt så är det så att jag och Fredrik ska gå i sär. Vi är absolut inte osams vilket är jätteskönt och vi är båda överens om detta beslut. Klart det är jäkligt tufft men känns som om det blivit ett lugn över oss båda nu när vi kommit fram till detta beslut. Vet egentligen inte vad jag ska skriva då det rör mer än mig, men svårt att inte skriva något alls... Bloggen är ju om mig och mina dagar och detta tillhör nu tyvärr mina dagar... Inte riktigt sånt man drömmer om... Har ju alltid drömt om min lilla kärnfamilj i den rosa bubblan men tyvärr sprack den. Jag tror detta kommer att bli det absolut bästa och vi vill båda två allas bästa i detta så det känns rätt ok trotts omständigheterna.
Jag och barnen kommer att flytta in till Blikstorp (2 km här ifrån) till ett parhus. Vi ska börja med att testa växelvis boende för barnen och se hur det fungerar för dem. Nu gäller det att fokusera på det positiva och se framåt. Kan väl ärligt säga att det är lite för mycket för mig nu och jag har nog varken fattat att jag är "sjuk" eller att vi ska flytta isär, men det kommer väl senare... Kommer väl en stor käftsmäll när man sitter ensam i parhuset första dagarna utan barnen...

Vimplar

Finns det något roligare än att göra iordning barnens rum och "fixa lite". Göra det roligt och att det ser inbjudande ut till bus och lek. I båda barnens rum har jag vimplar i taket i olika färger. Ser så mysigt ut tycker jag! Minimango har just denna veckan fått in nya jättefina vimplar i olika storlekar och olika färger! Kika in och kolla vet ja!