Dommen...

Nu har jag fått tid för min "dom"... Den 29 april ska jag in till KSS igen och ta nya prover. Denna gången ska jag ta prover och få reda på om de lyckats få bort allt eller om jag kommer att få leva med cancern och hoppas på att det dröjjer länge innan den hittar någon ny stans att utvecklas på... Håll gärna en tumme eller två!!!

Jag har boobs! =)

Hit begav jag mig alltså i går morse. Träffade världens goaste personal och trotts min fruktansvärda skräck för sjukhus, läkare och nålar så kände jag mig riktigt trygg och lugn. Kan kanske också bero på att de tryckte i mig stecolid så att jag skulle lugna mig lite, vilket tydligen hade tagit ganska bra på mig då jag vinglat runt å yrat en del ;)
 
Så nu har jag fått två nya kompisar och jag är supernöjd! Ännu är de väldigt svullna, stela och ömma. Men jag kan ju ändå se på ett ungefär. Med kläder på är det ingen som kommer se någon skillnad från när jag gått med mina superbh och det var precis så jag ville ha det. De är stora men naturligt stora och proportionerligt till min kropp. De va värt varenda krona!  

Ulrik Munther

Den 21 april ska jag ta med Snuttan till sin fjärde spelning med Ulrik Munther. Inte dåligt när man bara är 5½ år! Så kul att hon hittat något som hon verkligen tycker om. Musik och dans är verkligen hennes grej och jag protesterar inte! Ulrik, Eric Saade och Danny är Tyras största idoler och hon har faktiskt sett alla live flera gånger. Att Ulrik nu dessutom är så snäll så han har bokat en date med Tyra innan spelningen den 21:e gör ju inte att hon kommer tycka mindre om honom direkt. Fast detta vet inte Tyra om än så ingen säger något. Det ska bli en överraskning. Längtar efter att se hennes reaktion! Det är hon så värd min lilla!