I dag avslutas tävlingen!


Nu är det sista chansen att delta i tävligen om ett presentkort på Lekvira!!! Snart stängs gissningsperioden, så passa på nu innan det är för sent! Vad har du att förlora? :)

Tävligen går ut på att tippa när våran lill* behagar komma ut och vinsten är alltså ett presentkort på LekVira.

Du deltar i tävlingen genom att gissa datum och klockslag och även svara på utslagsfrågan, hur mycket kommer den lill* att väga? svara i exakta gram.. Närmast vinner! Om flera skulle gissa rätt eller om flera gissar lika nära på födseln, går det på utslagsfrågan.

Tävligen går till på följande sätt. 

Du gör en kommentar i min blogg där du skriver i din gissning och din mailadress så att jag kan nå dig för en eventuell vinst.


Tävlingen pågår t.o.m 31/1. Detta för att de som känner mig inte ska kunna vänta med att gissa tills de vet att jag har åkt in och då kunna gissa. Jag kommer regelbundet att rapportera läget så ni vet hur det står till =) 

LYCKA TILL!

För er som vill ha lite info innan ni gissar:

Vi väntar nu vårat andra barn och har beräknat födelsedatum 31 mars. Med vårat första barn, Tyra, som föddes den 8/8-07 var det en ganska lugn graviditet. Men i v 30 lades jag in då jag började få värkar och min livmoderhals va något förkortad. Men vi klarade det och sen föddes Tyra på dag 39+0 alltså exakt en vecka innan beräknad.

Jag har en något förkortad livmoderhals efter operationer vilket kan betyda att chansen/risken för tidigare födsel ökar men är absolut inget "man kan lita på"

Tyras förlossningen i korta drag:
7/8
ca 14:30 slemproppen går

17:45 vattnet går när jag och Fredrik är och spelar minigolf i Hjo stadspark (och de va inte lite de kom heller)

18:30 e på koll på Förlossningen, inga värkar eller sammandragningar så vi blir hemskickade.

21:30 Värkarna startar men jag lyckas somna

8/8
01:30 vaknar av regelbundna värkar (var 3:e minut) Väcker Fredrik som får ringa in till förlossningen

02:30 blir inskrivna på förlossningen, har då oregelbundna värkar igen så jag får två alvedon och en insomningstablett.
Tar en dusch och går sen in och lägger oss.

07:00 Vaknar och är riktigt "bajsenödig" (trodde jag). Ringer på BM som säger att de e en liten bebis som vill ut inget annat. "Har jag öppnat mig något än då" frågar jag. "Ja du e fullt öppen och vi ser huvudet"
Så då var de bara att börja ta i.

07:36 är våran lilla Tyra född efter att vi fick lite hjälp. Hennes hjärtljud sjönk kraftigt och hon fick därför dras ut med tång. Men nu mår hon jättebra!

Tyra vägde 2770 gram när hon föddes. Båda jag och Fredrik vägde något sådant också när vi föddes.

Något jag missat som ni vill veta??? I så fall är det bara att fråga!

Förlossningen

I går trodde jag att vi skulle få åka in till förlossningen. Hade en "aktiv" dag på jobbet och jag hade svårt att koppla av efteråt. Vi skulle in och ha lite helgmys (vi är lediga på fredagarså vi tjuvstartar helgen) på kvällen och äta på tai pak och ha de lugnt och skönt. Men det blev till att äta upp maten fort och åka hem och lägga mig istället. Kände inte för att lille Ossian skulle komma ut redan. Hade sånna sammandragningar och förvärkar så jag var helt kallsvettig. I dag är magen stel och öm men det är ändå lugnt.

I dag blev jag idiotförklarad av min kära sambo... Råkade säga att känslan av en tom tvättstuga med tomma tvättkorgar är underbart =)

Toasits med värme???

Har äntligen varit på ansiktsbehandlingen! Såå underbart skönt och man känner sig så ren och fräch. kan man behöva nu, något uppiggande i detta tråkiga väder. Jag älskar snö I DECEMBER! Sen kan skiten försvinna FORT!!!

Nästa vecka får jag mitt startpaket från Rabdido :) Ska bli sååå kul har redan flera som är intresserade av visning och det är riktigt kul. Är ju så fina kläder som man med stolthet kan visa.

Efter i morgon har jag bara två veckor kvar att jobba. Shit!!!! Sen ska jag vara hemmafru i minst 1½ år! Living the dream :) (fast utan rosa gröt)

Jag har en liten fundering... Vad är det för pucko som kommit på toasitsar i porslin??? Å vad är det för pucko som går och köper det, "för att den va snygg"??? Jo, jag så klart. Vi har en liten toa på nedervåningen som det inte är något element i så det blir ganska kallt där inne. Så går jag och köper en toasits i porslin. DEN BLIR JU ISKALL. Det är ångest varje gång man måste gå på den. Känns som om man har en frusen ring runt rumpan i flera timmar efteråt. Lagom att det börjar att släppa tills det är dags att gå igen... Hörde på rix fm att det fanns toasitsar i frigolit som allstrar värme, men hur frächt känns de då??? Någon som vet om de finns toasitsar med värmeslinga i? Eller kanske sätta en rattmuff på sitsen, ne de lät heller inte så rent och trevligt. Men varmt och skönt :)

Va tvungen att söka på goggle... Hittade detta mästervärk med värme i. Du blir t.o.m avspolad i baken när du är klar och sen kommer en fläkt som torkar. Kan det bli bättre??? fast jag undrar vad det är för massage man kan få? Lite skeptisk till just den biten... :/
http://bidet-seats.co.uk/Hyundai_Remote_Controlled_Computerized_Computerised_Bidet_Seat_features.aspx