Vuxenpoäng

I dag har vi samlat vuxenpoäng. När man är i Vadstena måste man ju bara kolla på alla klosterbyggnader, ruiner mm mm. Jag har sagt att jag inte åker från Vadstena förens jag sett en nunna! Kan personligen inte riktigt förstå hur man kan avstå från så mycket i livet och viga sitt liv åt en tro. Men sen kanske jag har fel. De kanske är "moderna nunnor" som kan kombinera de olika världarna. Finns en butik i klostret som nunnorna driver så dit ska jag gå i morgon och hoppas att det finns någon trevlig nunna som vill förklara för mig.
Vi har som sagt kollat in klosterkyrkan, Birgittas kloster, klosterrutinerna från 1300-talet mm mm. Min enda tanke när vi var vid klosterruinerna var vilka jäkla häftiga kort man skulle kunna ta där. Mina medresenärer tröttnade dock direkt på mig när jag bad dem att posera =) Har även spanat in ett turisttåg vi ska åka med i morgon och en del shopping blev det också. Tyra har lekt morfar Anders och köpt sig en pipa =) I morgon blir det något kalas här i Vadstena med tivoli, shopping, grill, marknad, öltält mm
Förresten, dagens roligaste händelse enligt mig (dock inte enligt Fredrik) är ju att Fredrik blev fotograferad av en fartkamera! Å jag sa dessutom till honom 2 min innan att här är det kameror! Å vad jag mobbas med honom nu!!! =)

Vadstena

Nu är vi äntligen i Vadstena! va inte kul att åka bil i värmen i dag! Hade gärna legat vid stranden istället men... Påväg från Kolmården tog vi vägen över IKEA i Linköping! Så nu har jag bockat av en till på listan =) Bor kanon här nere med lekplatsen precis bakom och barnstranden och vattenrutschbanan bara en liten bit bort! Förutom att det varit något pucko som tog en av Tyras tofflor och gömde den på campingen så vi fått gått och letat med en ledsen 4 åring så har dagen varit bra! IKEA, bad, öl, champagne, choklad och thai mat! Helt enligt fam Axelsson-Klint! =)
Missa inte mitt bloggkalas med massa fina paket som lottas ut! Klicka på kalaset i menyn till höger för att komma direkt dit!

Gävle

Göteborg Bäckebol

Göteborg Kållered

Haparanda

Helsingborg

Jönköping

Kalmar

Karlstad

Linköping

Malmö

Stockholm Barkarby

Stockholm Kungens kurva

Sundsvall

Uppsala

Västerås

Älmhult

Örebro

Bloggen 2 år!!!


Jag är med i den stora paketutlottningen i bloggkalaset hos Patricia! Kalaset slutar den 13/7.


Stort grattis till min lilla blogg! I dag är det 2 år sedan jag började att blogga här och det måste ju firas med kalas!

Här nedanför har jag flera paket som jag kommer att lotta ut bland er läsare! Vill du vara med i utlottningen?

1. Länka till tävlingen från din blogg med bilden och den kursiva texten här ovanför, facebook eller twitter! (en lott från varje ställa du länkar i från)

2. Lämna en kommentar med vilka paket du vill vinna! I kommentaren skriver du paketnr, hur många lotter du vill ha samt dina kontaktuppgifter så att jag kan kontakta dig om du vinner! OBS!!! MAN KAN VINNA FLERA PAKET SÅ SKRIV ALLA PAKETNUMMER DU EV VILL VINNA!!! Det är sex stycken separata dragningar! Så om du vill vinna paket nr 1,2,3 och 6 tex. Skriv det då så har du chans att vinna alla de paket du vill vinna!

Paket nr 1
I paket nummer 1 gömmer sig en gåva från Apelsin Gredelin! En butik med kärleksfullt handgjorda produkter för barn och föräldrar.
Paketet innehåller ett valfritt unikt plagg ur webshopen till ett maxvärde av 300 kr (det går att lägga till om man vill)
Paket nr 2
I paket nummer 2 gömmer sig en gåva från O-råsa. En butik med unika inrednings och barnartiklar! 
Paketet innehåller två presenter och alla är vinnare! Kan det bli bättre?
Ett presentkort på 250 kr kommer att lottas ut men alla som vill får dessutom 25% rabatt på alla ordinarie priser! (kan ej komb. med övriga rabatter o erbjud)

Paket nr 3
I paket nr 3 gömmer sig en gåva från Miss Dee. Miss Dee har snabbt blivit ett av de hetaste varumärkena för modesmycken.
Paketet innehåller detta snygga halsband, Madison, med en 44 cm kedja! Hjärtat har texten Kärlek på 7 olika språk!

 


 

Paket nr 4
I paket nr 4 gömmer sig en gåva från Kalaslagret. Kalaslagret har allt du nehöver för att "piffa till" kalaset, möhippan mm med det lilla extra!
Paketet innehåller ett presentkort på 250 kr!


Paket nr 5
I paket nr 5 gömmer sig en gåva från personlig almanacka. Originalet sedan 2006!
Paketet innehåller ett presentkort på valfri kalender som du designar precis som du vill!

 


Paket nr 6
I paket nummer 6 gömmer sig en gåva från myphotobook.se Webbutiken där du kan göra allt inom fotoböcker. Det är bara din fantasi som sätter gränserna!
Paketet innehåller två presenter och alla är vinnare! Underbart!!!
Ett presentkort på 300 kr (det motsvarar en fotobok på 24 sidor i det populära modellen "Classic") kommer att lottas ut till en lycklig vinnare.

Alla som är med och tävlar får dessutom 100kr rabatt på en beställning! (rabattkod presenteras vid paketutdelningen) All rabatt är exklusive frakt!


 

 

 

PAKETUTDELNING SKER DEN 13/7 KL 21.00! LYCKA TILL!