Årets...

Tänkte göra en årskrönika i form av "årets" istället för "veckans"... Som en liten summering av detta jobbiga, underbara, kaotiska, mysiga och hemska år...

ROLIGASTE/BÄSTA HÄNDELSER:

* Ossian har hållt sig någorlunda frisk vilket är ett väldigt bra tecken på att han börjar "komma ikapp".

* Jag har träffat världens underbaraste! Som egentligen stått mitt framför ögonen länge men att vi varit för tröga för att fattat.

SÄMSTA HÄNDELSER:

 * Undras om jag behöver skriva det... Att jag den 27 januari fick min cancerdiagnos!

* Att Svadi flyttade till Uddevalla.

PARTY/FEST:

 * Min 30-årsfest! Inte ofta jag går ut och partajjar men då passade vi. Riktigt roligt att träffa gamla Hjo-bor igen och riktigt bra med livemusik av Jacob Widen!

SNYGGING:

 * Måste ju vara när vi var på Barnens hus och vi klädde ut oss till tuppar, häxor, prinsessor, älg, ägg?, mm mm

FÖRVIRRING:

 * Varför är man inte mer rädd om varandra och försöker hjälpas åt? Försöka göra saker bra istället för att bråka? De finns så mycket viktigare saker att lägga energin på!

BÄSTA PERSONER:

 *Mina barn! De är världens bästa!!!

IDIOT:

 * Idiot är som sagt ett för hårt ord... Men det finns personer som detta året visat att de inte är riktigt vänner. Jag har själv varit dålig på att höra av mig till folk men det är för att så många tydligt tagit avstånd och inte ens hälsat i samband med att jag blev sjuk och istället skickat meddelanden efteråt "förlåt, klarade inte av att hälsa. Vet inte vad jag ska säga" och personer som slutat att svara eller höra av sig och det har gjort att jag inte vet vilka som finns och vilka som försvunnit och det har tyvärr gjort att jag heller inte vågat höra av mig. Många har ju också visat att de var "vänner" bara för att man var tillsammans med Fredrik.

RESA:

 * Våran underbara helg i Göteborg. Hotell, Liseberg och Universeum. Så jäkla mysigt att vara iväg som en familj!

ORD:

* Cancer 

CITAT:

 Oj de har varit många sköna kommentarer från de små. Vilken ska man välja? Har ju redan skrivit flera av dem, men Tyra kläckte ju en sån spontan skön kommentar häromdagen... Hon tycker det är dags att jag och Christoffer gifter oss och tjatar ganska bra (till ingen nytta). Så från ingenstans kom det häromdagen:

"- Christoffer, när ska du släppa de där Andersson?"

TACK:

  * De finns så många jag skulle vilja tacka för allt stöd under detta året! Familj, kollegor, vänner! Nämner inga namn så glömmer jag ingen utan ni får själva ta åt er. Ni vet vilka ni är som suttit på sjukhuset, skickat meddelanden, dragit iväg mig från sjukhustankar, visat att ni finns mm mm!

BÄSTA LÅT:

 Årets bästa låt som jag blir alldeles glad av varje gång jag hör den

 

BÄSTA KÖP:

 * Köpt allt nytt till nya lägenheten och inrett de så vi alla har ett klart hem och trivs!

* Min bil. Äntligen Scenic igen!

GODASTE DRINK:

 Coca-Cola! Är och kommer alltid att förbli Coca-Cola!

MÅSTE:

 måste inte mycket =) Finns mycke jag vill men måsten struntar jag i.

VILL UNDER 2013:

* Mysa och gosa. 

* Bli skuldfri.

* Åka till Nordens Ark

* Hälsa på Svadi

* Åka på road trip.

* Komma igång med pluggandet.

Få ordning på min tjänst, men de lär väl inte ske i år heller...

VILL INTE UNDER 2013:

 * Få fler negativa besked från sjukhuset!

BILD:
Älskar denna bilden från i somras

Ond cirkel...

Blir inte så ofta  som jag bloggar nu förtiden och när jag väl bloggar har jag så mycket att berätta att jag inte vet var jag ska börja och struntar ofta i det då istället...
 
Julen har fortsatt med massa mys. Hade en myskväll med "svärsläkten" i ondags kväll med go mat och roliga samtal. Bl.a började vi att prata om min släkt och Christoffers kusin hjälper nu mig att släktforska. Riktigt spännande. Min farfar kommer från en judisk släkt och det var mycket tragiskt man fick reda på. Ska fortsätta forska på alla sidor i släkten =)  Så kan jag berätta lite mer sen när jag vet lite mer.
 
Det är nu elva månader sedan jag fik reda på att jag har cancer... Tiden går fort, känns inte som det är elva månader sedan. Gör fortfarande väldigt ont... Inte fysiskt utan psykiskt. De flesta dagarna går det jättebra men sen kommer det över mig. Dödsångest, längtan efter fler barn... Så många som säger att man ska försöka att inte tänka på cancern och vara glad för att jag har två barn. Å det klart jag är glad för mina barn! De e det bästa jag har!!! Men det är inte alltid så lätt. Det är väl just det också att jag vet hur underbara barn jag har och att det skulle vara underbart med en till!!!
Å att inte tänka på cancern... Hmm lättare sagt än gjort. I julklapp gav jag mina "stora prinsar" var sitt "fuck cancer" armband! Gå in på ungcancer.se du med och köp deras armband för att stödja deras enorma jobb!!!
 
 

Tack!!

Tack alla för en helt underbar jul! Är nog den mysigaste julen jag haft sedan jag själv var barn, eller ne förresten. Det är den mysigaste julen! När man var liten var det alltid en massa skuldkänslor var man skulle fira och flängande fram och tillbaka för att göra all nöjda.
Denna julen har vi varit hemma. Träffat alla nära, myst, tagit det lugnt, struntat i all stress, lekt, busat och verkligen bara njutit! I dag har varit en dag då vi testat nya spel, lekt med leksakerna, degat med leran, myst med sköldpaddorna och barnen har testat mitt nya fotbad =) Å för att inte glömma fyra timmar med Tyrás DVD med Eric Saade!