Jag sa JA!

I tisdags firade vi som sagt 2-årig förlovningsdag. Vi hade en helt underbar dag då vi var hejjarklack till Snuttan, åt god middag och firade! Att dagen dessutom avslutades med att hjärtat gick ned på knä och friade gjorde dagen helt oslagbar! Å jag sa JA med många tårar som sprutade!
Är så jäkla glad att vi träffat hjärtat och att vi nu ska få ha en alldeles speciell dag för oss fyra och hoppas på att våra nära och kära vill dela den kommande dagen med oss.
Om allt går som det ska så blir våran dag nästa sommar. Men ännu är det lite oklart beroende på vad sjukhuset säger. Men det återkommer vi till en annan gång. Nu firar vi bara och njuter av alla våra små funderingar och drömmar!
 

Underbar helg

I helgen har vi haft en riktig myshelg! Har mest varit hemma och kopplat av. Men i lördagskväll åkte vi ut på partaj! Rix FM festivalen var i Jönköping. Med bl.a Ulf Nilsson, Robin Stjernberg och Eric Saade kunde vi ju inte låta bli! En riktigt härlig kväll med Tyras underbara blick! Fast frågan är vem som var lyckligast över att träffa Ulf...
Detta var dessutom min andra tur till Jönköping denna veckan då jag i torsdags började på högskolan igen. Å denna gången för sista terminen innan examen! Nedräkning! Så just nu är det mycket matte i mitt huvud!
 
 
 

2-årig förlovningsdag

I dag firar vi 2-årig förlovningsdag! Firar med att vara hejjarklack till Snuttan när hon tävlar och sedan blir det middag på Sand! "Våran restaurang"...