Sommarens camping

Nu är sommarens semestrar bokade! I år blir det flera olika stopp med förhoppningar om att hitta ett riktigt bra ställe som inte ligger så långt bort som falkenberg! I sommar blir det bl.a. Lisebergscampingen Kärralund, kolmårdens camping, vadstena camping och Gränna camping! Hoppas själv och tror mycket på gränna camping. Någon som varit där???
Vi har dock ett litet problem. Helgen 5-7 augusti har vi tänkt att kidnappa vår dotter och bara åka i väg utan att hon vet vart! Hon fyller år då nämligen och vi ska ta med henne på en helg på Liseberg. Fam Hovsveen-Bood ska också åka med men de äger ingen husvagn och vi ska lura in dem i campinglivet ;) Undrar därför om det finns någon som har en husvagn som vi kan få hyra den helgen?? Det är en lugn och rökfri familj som jag absolut kan gå i god för! Det behöver inte vara med några förtält och grejjer om inte det finns men en husvagn som en liten familj kan få plats i. Någon snäll person som vill???

Egentid

Gissa vad som serverades till mellanmål i dag?! Våfflor!!! Både Tyra och Ossian älskade det och i dag fick även "bonusbarnet" Freja smaka och jag tror de blev godkända! ;)
På förmiddagen fick Fredrik ta barnen och jag & Jenny kunde gå en promenad i fred. Få lite motion och tjöta lite skit. Egentid är inget jag brukar prioritera mer än att det kan vara skönt att få gå på toa ifred ;) Tycker det är så få år i livet som barnen är små och vill spendera dagarna med sin mamma så då vill jag passa på. Egentid kommer jag få massa tid till i framtiden. Men en promenad i bland och bara få tjöta lite är inte helt fel! Riktigt mysigt!

Tränas för fullt


Är faktiskt lite stolt över mig själv. Träningsutmaningen rullar på och med undantag för att jag smakade på Tyras våfflor i går så är det Allevosopporna som gäller och jag är inte ens sugen på mat. Är taggad och då är det inget som kan stoppa mig ;) Lite typiskt mig, allt eller inget! Har jag väl bestämt mig så är det 110 som gäller! Tyra har smittats av min träning så hon tränar triceps med mig. Enligt Fredrik som inte varit hemma på en vecka har det tydligen gett resultat också. Ska bli spännande på måndag att väga och mäta. Har faktiskt tjuvvägt mig en gång och det var trevligt ;)

I dag är det strålande solsken och det bjuds nog på playdate i Blikstorp. Hade dock behövt åka in till Skövde och shoppa shorts till Ossian. Han äger inga nämligen, har inte varit sugen på att shoppa i förtid då vi inte vet hur han skulle växa. Men han får nog klara sig tills onsdag då det tydligen skulle regna!