Nu ska här sparas ;)

Har varit en riktigt spännande dag! ;) Kan dock säga att det var inte alltid lika roligt! Två av de värsta sakerna jag vet skulle kombineras. Att bli fotograferad och dessutom utan bh! Tårarna bara ran! Men men, kommer bli kanon den dagen jag fått ihop de kronorna!
Matematiker som jag är var jag tvungen att räkna på de olika betalningsalternativen! Det finns en bank som är inriktad mot operationer som ger "såååå bra villkor" Stackars jävlar som går på det! Med räntor och div avgifter skulle "min operation" gå på 27000 MER än om man betalade kontant! Helt jäkla sjukt! Men det är ju inte direkt så banken framhäver det utan enligt dem skulle det BARA bli 971 kr i månaden... Men hur länge då då???? Ne inget jäkla  idiotiskt lån för min del! Här ska sparas!

På tal om pengar! Jag ska söka lite helg jobb. Någon som har något förslag? Känner att jag är "redo" att jobba lite men det måste ju tyvärr bli helger när Fredrik är hemma.

Visningen i dag gav nog inget direkt... Fattar egentligen inte varfr ingen vill ha det. Ett i mina ögon kanonfint hus, med jättemysig trädgård, garage, fiske och kräftfiske! Jag hade gärna lyft allt och bara flyttad in till Hjo men det går ju tyvärr inte...

Hittade lite bilder på mindre lyckade operationer enligt mig... Torris e ju helt snea och Victorias så uppumpade under hakan så det är ju helt sjukt!

25 år sedan!

Grattis på namnsdagen till alla som heter Maria! Vi är ju en del ;) Min mamma, jag och Snuttan heter Maria i andra namn så grattis till oss! 

I dag är det dessutom 25 år sedan som en väldigt viktig och stor händelse skedde! Den 28 februari 1986 föddes min lillasyster! Har dock inte träffat henne sedan sommaren 2009 och jag saknar henne! Hoppas på att saker kan lägga sig någon gång! Men stort grattis till dig lillstrumpan på din 25 års dag! (väljer att inte prata om vad som mer hände för 25 år sedan, tragiska händelser hoppar vi över i dag)

Det är fullt upp här i dag! I dag ska jag nämligen på steg 1 till något jag velat göra ett väldigt tag nu. Sedan jag slutade amma Tyra och då kan väl alla gissa vad. Vill slippa rulla upp och sätta silvertejp varje dag. Tänkte därför "kolla läget" inför en mer permanent alternativ till att hålla upp saker med silvertejp ;) Men i dag ska det "bara" kollas upp och prata om alternativ så får vi se sen vad jag känner. Är sååå grymt nervös inför att bara prata så det återstår att se...

I eftermiddag är det sedan visning på huset igen och Tyra ska till dansskolan. Ossian är fortfarande snuvig men är mycket piggare! Hoppas att det vänder nu.


Morgondiscot startade i dag kl 6.30! Lugn Jenny!!! Jag vet att man inte kan ha det i lägenhet! Du kan andas ut och ta det lugnt! Vi kan faktiskt vara hänsynsfulla men än behöver vi ju inte det! ;)

Sååå frustrerad!!!

Efter en hemsk natt då Ossian sov i 2½ timme vaknar han med jätteförkylning! Dagen har ändå gått hyffsat bra men nu i kväll är han "igång" igen och är jätteledsen och kan inte slappna av och somna. Blir så frustrerad när man inget kan göra! Vill ju bara att han ska må bra men inget hjälper! Håller tummarna att han får sova lite i natt. Både för hans och min skull! Avskyr när mina små är sjuka!!!

Kan ju glädja mig åt att jag är ägare av Melodifestivalenskivan i alla fall! ;)