Anmäl dig med vet jag!

Tillägg: Tur att det finns andra som är lite piggare än mig på morgonen! Tack Pernilla, det står ju faktiskt inga datum i detta inlägg!!! Får skylla på måndag morgon! ;) Vårresan blir 26 februari! Om man vill veta mer om datum för kommande resor mm finns det en flik på min header som heter Ullaredsresor!

Nu är anmälningen till första Ullaredsresan igång och det är riktigt kul! Än finns det många platser kvar och jag hoppas att det är fler som vill följa med! Till skillnad från andra bussbolag åker vi raka vägen från Hjo till Ullared! Inte massa svängar runt andra städer och hämtar upp utan raka vägen mot shoppingen! ;) Ta med en vän och unna dig en egen dag med shopping och god mat!

"Busshållplatserna" i Hjo är
1 Hjo Busstation
2 Stora Hem och Hobby
3 Svärtans skola
4 Statoil/Frendo

Efter det åker vi ner mot jönköping och vidare mot "shoppingens mecka" Ge-kås! Vill man hoppa på utmed vägen är det bara att säga till var, så ordnar vi det!

Det är begränsat med platser, först till kvarn! Därefter kan man skriva upp sig på kö för ev återbud!

Ring till Patricia på 070-3233473 för att boka din plats eller för att få mer info!

Kostnad 180 kr / person.
Betalning sker till bankkonto, om annat betalningssätt önskas är det bara att säga till så löser vi det!

Gilla oss på facebook för mer info!

Melodifestaivalen 2011

Nu är det äntligen veckan då det drar igång och kvällspressen kommer ju följa cirkusen varenda dag! Allt från skandaler till repetitioner till klädchock. Många säger att det inte är kul längre och att melodifestivalen gjort sitt! Men nej nej nej!!!!! Älskar det!!! Kul tv underhållning, många nya bra låtar som kommer och framförällt tävlingsmomenten!! Så spännande! Har en gång i tiden varit och kollat på en deltävling live! Var ett gäng tjejer som var i Karlstad och kollade när vår klasskompis från gymnasiet Zara tävlade! Å det var sååå kul!!! Häftigt att se det live!!!

Nu på lördag är det dags igen! Startfältet är blandat! Hälften kända och hälften okända! Tror dock inte att detta kommer bli den bästa delfinalen direkt! Jag har svårt för både Dilba och Jenny Silver! Inte min grej direkt! Kommer ni håg Jenny Silver när hon stod och viftade med någon silvergrej på handen som såg ut som en stor jätte dildo??? Pernilla Andersson har heller inte gjort sån musik innan som jag gillar men får ju va lite snäll mot henne eftersom hon tar hand om min Dregen ;)
Danny är ju Danny och kommer säkert leverera någon popig danslåt som kommer spelas hela våren och sommaren i radio! De andra fyra är för mig helt nya namn! Så innan jag ens hört en enda låt så är min förhandstippning att danny går vidare!

Dilba-Try Again
Swingflly- Me and my drum
Jenny Silver-Something in Your Eyes
Jonas Mattson - On My Own
Le Kid- Oh My God
Rasmus Viberg- Social Butterfly
Pernilla Andersson- Desperados
Danny Saucedo-In the Club

Slarvat som ...

Usch å fy! Blir så irriterad på mig själv! Nu när jag är så nära börjar jag slarva och tappar motivationen. Har slarvat och unnat mig hela helgen! Inte kul att väga sig när man gjort så! Nu blir det nya tag veckan! Så på måndag SKA jag ha nått mitt mål!!! Annars ska jag straffa mig själv med att springa naken runt Hjo! Skämt å sido men... Nu jävlar!!! ;)