En händelserik eftermiddag


I dag var vi på MVC och kollade hur det var med lille Ossian. Allt verkade ok och hjärtat tickade på så fint i ca 134 och sf måttet var 28. De kunde tyvärr inte lugna mig så mycket med min oro över att jag inte gått upp i vikt (förutom de fyra kilona som satt sig som en gigantisk dubbelhaka;) ) och att jag har så mycket sammandragningar och förvärkar. Är väl en ond spiral kanske... När jag går och oroar mig hela tiden så spänner jag mig och sammandragningarna är igång och då oroar jag mig ännu mer å, ja ni fattar... Tyra tyckte att vi var jobbiga när vi satt och pratade och ville bara att vi skulle lyssna på Ossian så hon gick och hämtade den "grejen" och började att lyssna på sin egen mage! :) Hon är för söt!!!

På vägen hem vrålar Fredrik "stanna för f*n". Brevid vägen står en varg! Förra lördagen var det en tjej som hade sett en varg på våran trädgård men vargar kan ju vandra flera mil om dagen så jag hade hoppats att den var långt bort nu men tydligen trivs den hos oss och har stannat här... Vet inte riktigt om jag trivs med et lika mycket som vargen men...


När jag kom hem gick kvällen åt till att packa upp alla underbara kläder från Rabdido och öva :) Hade visning för mig själv. Det finns så mycket man skulle vilja säga men man vill ju inte vara för tjatig heller. Vet ju själv att man tappar fokus efter en liten stund bara.
Sara
2010-02-09 @ 07:21:56
URL: http://www.fnissis.blogspot.com

Hann ni alltså ta bilden på vargen själva???? Den var så himla bra den bilden, så jag trodde du lånat den från nätet, ser ut som en proffsfotograf tagit den ju, men Mallan sa att det var din egen bild! WOW!!!

Patricia
2010-02-09 @ 14:09:18
URL: http://patriciaaxelsson.blogg.se/

Va??? Nu har nog Malin yrat lite! :) ne jag han nte ta någon bild tyvärr. Han blängde på oss och sprang i väg direkt. Är tydligen fler som sett den nu och den har tydligen någon knöl i bak. Hoppas på att den inte har för ont och är aggresiv...




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: