Ung cancer

I dag var de äntligen dags för första medlemsträffen med Ung Cancer i Skövde. De känns så jäkla bra att göra något bra av skiten man hamnat i!
 
Syftet med Ung Cancers medlemsträffar är att skapa en kravlös mötesplats där samtalet och mötet mellan medlemmarna är i fokus, därför hålls träffarna oftast över en fika eller liknande.
Vi anordnar regelbundna träffar för både drabbadmedlemmar och anhörigmedlemmmar. Ung Cancer har utbildade medlemmar som ansvarar för träffarna. De som håller i drabbadträffarna har/har själva haft cancer och de som håller i anhörigträffarna har alla en närstående som är/har varit sjuk. Varje år anordnas en jul- och en sommaravslutning.
Alla som är medlemmar i Ung Cancer är välkomna på träffarna och det är bara att dyka upp precis som man är. Ung Cancer står för alla kostnader kring medlemsträffarna.
 
 
Fröken M
2015-02-26 @ 19:31:43
URL: http://frokenmela.se

Nu är ju cancer det absolut läskigaste som finns.
"Riktig SKIT". Men va kul ändå att det finns gemenskap och ljusglimtar av det hela också !
Alla ni som kämpar är väl värda det !!
Kram

Svar: Ja det är verkligen något som jag hatar, cancer är bland det värsta jag vet. Men via Ung cancer an vi få stöd och det känns skönt. Tack för dina fina ord!!! Massa kramar
Patricia Axelsson
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: