Så jäkla underbart!

Är bara så jäkla nöjd! Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som gjort att jag är på väg upp igen! För det känns verkligen som att det är på väg åt rätt håll! Kanske en sån enkel grej att barnen äntligen kom hem igår efter att varit hos sin pappa en dag extra denna gång eller så är det att jag faktiskt tillät mig själv att bryta ihop och få ur mig allt. Jag behövde inte gå med allt inombords utan jag har faktiskt människor runt omkring som inte tycker det är så konstigt att man bryter ihop tillslut. Människor som finns där och stöttar oavsett tidpunkt på dygnet. Det finns inte så många kvar efter sjukdomen och skilsmässan tyvärr (I nöden prövas vännen) men de som finns släpper jag aldrig!
Jag lär mig av alla turer, framförallt att jag lär mig att hantera mig själv. Ibland bryter de jobbiga igenom men undan för undan ska jag lära mig att hantera mig själv! LOVAR!
I två dagar har jag nu varit på högskolan och fått lite mer koll på läget. Även det känns som om det inte är lika stor tyngd att bära längre. Återstår att se om jag känner likadant efter kursstarten av Geografi på onsdag...
Solen skiner, i dag ska det grejas i trädgården och ha fredagsmys. Bara jag och barnen! Lite ego kanske men ibland är det mysigt att få ha dem för mig själv ;) I morgon blir det egentid med Ossi. Han har bestämt thai mat och shopping när syrran ska provrida en häst för ev köp.
På söndag ska vi alla bli tillsnyggade i håret inför resan... Resan... Det närmar sig! Jäkligt nöjd med tillvaron och känner att jag snart kan svara "BRA!" när någon frågar hur det är...