Shopping shopping shopping

Har shoppat loss nu i tre dagar! Har levt på existensminimum över sommaren eftersom den där j***a a-kassan alltid strular. Så har ännu inte fått mina pengar för juni och heller inte för juli... Men nu kom semesterersättningen från jobbet och då var jag tvungen att shoppa ikapp lite. Mestadels presenter till Tyra som jag ännu inte vågar visa här ifall om att men har även fyllt på barnens garderober lite å laddat upp för skolstart/förskolestart med ytterkläder osv. Har köpt helt nytt sett till Tyra och jag hoppas hon tycker det är lika snyggt som jag. Har ännu inte vågar ta bort lapparna på dem ifall hon vill byta.
Händer inte allt för ofta, men jag har faktiskt för en gångs skull handlat till mig själv också! En "pilottunika" blev det på rean för hela 49 kr!
Har även köpt en så söt bok "Piraten blir storebror" som jag ska ge bort till en liten pirat som just sa bli storebror. Å för att ytterligare poängtera, nej det är inte Ossi som ska bli storebror. JAG KAN INTE BLI GRAVID! En gång för alla, PUNKT!