Mycket har hänt

 
Har hänt en hel del den sista tiden... Är ju nästan en månad sedan jag var här inne...
Jag kan numera även titulera mig historialärare, husägare och melodifestivalbiljetterägare!
 
Lyckades fixa den hemska historiasalstentan och hemtentan så det var med ett lugn jag nu kunde påbörja nästa kurs. Nämligen samhällskunskap. Inte kul att ha saker hängandes kvar när man börjar på nytt... Var lite beredd på att det skulle kunna bli så eftersom jag läser flera kurser om vartannat men icke då! Jag lyckades och stolt är jag! Har dessutom avslutat en svenskakurs så jag kan bocka av en hel del nu på listan.
 
Fredag för två veckor sedan blev vi dessutom husägere! Efter en hel del fixande och trixande börjar vi nu komma i ordning. Efter en hem och hobbyresa i dag och en IKEAresa (till Karlstad) på lördag ska vi nog ha kommit ännu mer iordning ;) Mycket återstår men fint blir det tillslut!
 
Kan även känna mig Verisure nu i mitt hem då vi skaffat ett trygghetspaket med brandlarm, inbrottslarm och övervakningskameror mm mm... Tycker dock att det känns lite skumt med kameror i huset men larmgubben övertygade mig (nästan i alla fall) att kamerorna bara fungerar i samband med att larmet går... Hmmm, hoppas det. Tror dock fortfarande lite på att de sitter på sina kafferaster och sätter ihop någon film med favoritklipp från folks hem och lägger ut på Youtube...
 
I går flyttstädade vi gamla lägenheten och i dag ska den besiktigas så jag hoppas allt är lugnt så att vi kan lämna över nycklarna och åka därifrån glada! Kan ju lova att den ser 1000 gånger bättre ut nu än när vi fick den i alla fall. Å godkände han det som var då så ska han ju ha en smäll om han inte godkänner den i dag...
 
Har en hel del inbokat den kommande tiden men mestadels roliga saker :)
Som sagt så blir det Hem och hobby i dag och IKEA på lördag. Om en vecka är det dessutom min mammas 50-årsdag så det ska givetvis firas! Fars dag!
Blir ev en date med min karl den 15/11 i Jönköping.
Den 17 nov kl 10.30 ska jag ha Partylitevisning hemma om någon vill komma. Ska bli riktigt mysigt att få fixa "ljusparty" i vårt nya hus!
Om det lyckas bli ett bra datum blir det dessutom glöggmys med gamla kollegorna! LÄNGTAR!
Ska även i år för första gången åka på julmarknaden på Falbygdens ost. Har aldrig blivit av innan tyvärr.
Min födelsedag kommer i år att firas på bästa sätt! Med nära och kära ska jag gå på snuttans dansuppvisning och sedan ska vi ut och äta. Om jag får bestämma (vilket jag får när jag fyller år) så blir det thaimat!
Sedan är det jul och längtar så efter att få se Tyras reaktion när hon får en biljett till melodifestivalen!!! Hon tjatar redan om när det börjar igen och att i år även få se det live tror jag kommer bli väldigt lyckat!
Å till våren åker vi dessutom till Turkiet!!!