Jag blir så jäkla förbannad, jäkla smygrasister

I går gjordes ett fantastiskt mellanaktsnummer med bl.a. programledarna och Jon-Henrik Fjällgren. Det började redan innan att blossa upp i media att de skulle sjunga nationalsången på arabiska och hur illa det var. Att muslimerna kommer och tar över vårt land mer och mer. Detta delades flitigt på bl.a. facebook men ingen jäkel kollar upp fakta utan man bara sprider vidare ett i detta fallet falskt påstående (å om de hade varit så, hade de varit hela världen??).

När mellankaten sen kommer så är det väldigt tydligt att det är olika låtar som sjungs på olika språk och det var helt magiskt fint medley! I vissa delar sjungs den svenska nationalsången, bl.a. avslutas det med "Ja jag vill leva jag vill dö på jorden". Man ändrar alltså norden till jorden. Nu skrivs det på väldigt många ställen att melodifestivalen har skändat den svenska nationalsången och att det är landsförräderi mm mm. Men varför var det ingen som reagerade så här när Volvo och Zlatan ändrade i nationalsången. Samma mening och samma ord byttes ut... "Ja jag vill leva jag vill dö i Sverige". Norden mot Sverige. Men då reagerades det inte, för då ramade man in det ändå mer till Sverige istället, men när vi säger jorden. DÅ rasar alla jäkla smygrasister!

 

Jag tycker Edward Af Sillén och Sacha Jean -Baptiste, Werner von Heidenstam, Wilhelm Stenhammar med flera hade gjort ett fantastiskt mellanaktsnummer som borde hyllas! Att ett så stort underhållningsprogram som ses av så många återigen tar ställning till allas lika värde! Fantastiskt! Nobelpriset till er!